Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zakładanie ogrodów

Czy ktoś z forumowiczów może polecić doświadczoną i profesjonalną firmę ogrodniczą z Warszawy lub okolic Otwocka, planuję budowę ogrodu poszukuję firmy lub kogoś kto już się sprawdził w waszych ogrodach i pielęgnuje je cały czas. Oprócz ogrodu otrzymałem w spadku otrzymałam stary sad. Również na pielęgnacji tego sadu by mi zależało, aby dana firma zajęła się na pielęgnacji drzewek owocowych takich jak: ochrona przed szkodnikami i wszelkiego rodzaju chorobami, przycinanie oraz wykonywanie oprysku na czas. Wiem że z taką poleconą firmą ogrodniczą mogę podpisać umowę stałą na opiekę nad moim ogrodem i sadem.
Odpowiedz
Ja każdemu polecamy firmę https://ogrodygrass.pl/. Ekipa ta już od kilku lat zajmuje się naszym ogrodem w Warszawa Wawer. Przez okres kiedy zajmują się naszym ogrodem wszystko zmieniło się nie do poznania. A przede wszystkim mają wiedzę i doświadczenie. Nawet udzielają nam porady jakie rośliny kupować do doniczek na balkonie i w jakiej ziemi je sadzić. A po za tym mają naprawdę konkurencyjne ceny. Mają nasz ogród pod stałą opieką cały rok i muszę przyznać że zawsze prace wykonane przez nich w ogrodzie są bardzo starannie i dokładnie. Polecam.
Odpowiedz
Słyszałam o firmie Ogrody Grass. firma z dużym doświadczenie do zakładania ogrodu od podstaw, podobno bardzo kreatywna z pasją ogrodniczą. Mój kolega korzystał z ich usług. Muszę przyznać jak zobaczyłam jego ogród po pół roku od zrobienia i wyszedł jak bajka! Chce się w nim siedzieć i relaksować przez cały czas. Tak szybko rozeszły się wieści o tej firmie że mojego kolegi sąsiedzi też ich zatrudniali po kolei do zakładania ogrodu.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości