Witam, dziś otrzymałam informację od weterynarza, że powinnam odchudzić kota. A najlepsze dla niego to jest że oprócz diety powinnam go zapisać na zabiegi do rehabilitanta zwierząt aby mógł skorzystać z terapii na bieżni wodnej. Niestety wiem że mój kot ma mało ruchu. Mieszam w bloku, a mój kot nie może się wybiegać. Ogólnie weterynarz stwierdził że kot jest zdrowy, tylko ma nadwagę i przydało by mu rehabilitacja. Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie mogę znaleźć w Warszawie taki gabinet rehabilitacji zwierząt. Z góry dziękuje za pomoc i porady.
Rehabilitacja zwierząt Warszawa |
Ja mogę ci polecić gabinet rehabilitacji zwierząt, który mieści się w Warszawie Wawer nazywa się HAPPY ŁAPY
ich domeną jest to że przywracają sprawność pupilom! Ja ze swoją sunią przygotowując ją na wystawę miałam również taki problem jak ty ze swoim kotem i korzystałam u nich z terapii na bieżni wodnej. Bieżna ta poprawia kondycję zwierzakowi oraz przemianę materii, a dzięki temu mój piesek powrócił do idealnej masy ciała. A na wystawie otrzymał nagrodę.
02-04-2022, 03:53 PM
Ja chciałabym się z Wami podzielić z moją opinią o właścicielce gabinetu jest miłośnikiem zwierząt, która zawsze odpowiednio dobiera plan rehabilitacji zwierzaków można na nią zawsze liczyć w każdej potrzebie rehabilitacji. Gabinet Happy łapy jest bardzo zadbany i wyposażony w nowoczesny sprzęt. W razie potrzeby dojeżdża nawet do domu klienta. Zobacz sama na pewno pomoże Twojemu kocurkowi.
02-04-2022, 03:57 PM
Gabinet Happy łapy Super. Obsługa bardzo profesjonalna, dobrze znają się na swojej pracy. Mają podejście do zwierząt. POLECAM!!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości