Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Potrzeba firma do rozbiórki starego domu

Witam wszystkich. Mam nietypową sytuację. Ostatnio odziedziczyłem dom po moich pradziadkach, który stoi na działce w okolicach Warszawy. Dom jest bardzo stary i zniszczony, nie nadaje się do remontu ani do zamieszkania. Chciałbym go rozebrać i sprzedać działkę lub wybudować na niej nowy dom. Szukam firmy, która zajmuje się rozbiórką takich obiektów i odprowadzeniem gruzu. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tej kwestii i może polecić mi jakąś sprawdzoną firmę? Z góry dziękuję za pomoc.
Odpowiedz
Witam, jeśli szukasz firmy do rozbiórki starego domu, to polecam Ci Bojan Warszawa. To firma z ponad 30 latami doświadczenia w branży budowlanej i transportowej. Zajmują się między innymi wyburzeniami i posiadają w swojej ofercie również taką usługę jak rozbiórki warszawa oraz rozbiórki obiektów różnego rodzaju i wielkości. Dysponują własnym parkiem maszynowym i wykwalifikowaną kadrą. Są terminowi, bezpieczni i atrakcyjnie cenowo. Możesz skontaktować się z nimi telefonicznie lub mailowo i zapytać o dostępne terminy realizacji zamówienia. Ja korzystałam z ich usług przy rozbiórce starej stodoły i byłam bardzo zadowolona. Możesz sprawdzić ich ofertę na stronie internetowej https://bojantransport.pl/.
Odpowiedz
Cześć, rozumiem Twoją sytuację. Ja też odziedziczyłem stary dom po rodzinie i chciałem go rozebrać. Polecam Ci firmę, która zajmuje się wyburzeniami i rozbiórkami różnych obiektów. Mają duże doświadczenie i nowoczesny sprzęt. Są też punktualni, solidni i nie drodzy. Ja byłem bardzo zadowolony z ich pracy. Możesz zadzwonić do nich lub napisać maila i zapytać o szczegóły. Podaje telefon do tej firmy +48 503-031-100.
Odpowiedz
Hej, ja też miałam podobny problem. Miałam trzy połączone w całość komórki murowane do rozbiórki i szukałem firmy, która by się tym zajęła. Znalazłem firmę Bojan Warszawa, która specjalizuje się w wyburzeniach i rozbiórkach. Mają duże doświadczenie i własny park maszynowy. Są też bardzo profesjonalni i uczciwi. Zrobili mi świetną robotę i nie zapłaciłam za to majątku. Polecam Ci skontaktować się z nimi i zapytać o ofertę.
Odpowiedz
Siema, ja też byłem w takiej sytuacji. Miałem z tym różnica że ja miałem stary garaż do rozbiórki i nie wiedziałem, kto by mi to zrobił. Znalazłem w internecie firmę Bojan Warszawa, która ma dużo doświadczenia w wyburzeniach i rozbiórkach. Mają dobry sprzęt i fachowców. Są też szybcy, dokładni i nie drodzy. Zrobili mi super robotę i nie żałuję. Polecam Ci się z nimi skontaktować i zapytać o szczegóły.
Odpowiedz
Serdecznie dziękuję wszystkim za udzielone mi odpowiedzi. Bardzo mi pomogliście w podjęciu decyzji. Zdecydowałem się na firmę Bojan Warszawa i nie żałuję. Zrobili świetną robotę i pozbyli się starego domu. Polecam tę firmę każdemu, kto szuka sprawdzonej firmy do rozbiórki. Pozdrawiam serdecznie!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości