Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Foliowanie termokurczliwe

Hej, mam produkty kosmetyczne do zafoliowania termokurczliwe. Chciałbym, aby połączyć dwa produkty jeden główny a drugi mały gratis. Ponieważ produkty muszą przejechać długą trasę dlatego zależy mi na tego typu foliowaniu aby do punktu sprzedaży dotarły w nienaruszonym stanie Oraz żeby po zafoliowaniu wyglądały nadal bardzo estetycznie. Może korzystaliście z foliowania pakietów promocyjnych i polecicie jakąś firmę?
Odpowiedz
Ja polecam firmę Sowiko Pack z Celestynowa. Korzystałem z ich usług foliowania termokurczliwego które mają w swojej ofercie https://sowikopack.pl/oferta/foliowanie-termokurczliwe Po zafoliowaniu produkty były atrakcyjne, ochroniło je to przed zawilgoceniem i zabrudzeniem. Wszystko obyło się terminowo w atrakcyjnej cenie jak za tą usługę w porównaniu z wcześniejszą firmą którą współpracowałem. Firma Sowiko Pack wykonywała dla mnie zlecenia małe i duże. POLECAM.
Odpowiedz
Jestem z branży spożywczej i również moja firma wielokrotnie korzystała z Sowiko Pack, oprócz usług foliowania termokurczliwego zlecaliśmy im etykietowanie oraz znakowaniem produktów wszystko było wykonane estetyczne na najwyższym poziomie. Posiadają nowoczesne maszyny, atrakcyjne ceny oraz elastyczność oferty. Gwarantują profesjonalne podejście do klienta. Rekomenduje usługi tej firmy.??
Odpowiedz
Zlecone przez nas prace manualne wykonane przez firma Sowiko Pack oceniam jako zrealizowane bardzo rzetelnie, bardzo dobry kontakt, błyskawiczne przygotowanie zamówienia. Szybka reakcja na wszelkie moje sugestie. Dziękuję i polecam wszystkim gorąco.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości