Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Budowa tarasów

Hej, mam pobudowany dom w którym już mieszkam, lecz niestety po wyjściu z salonu gdzie powinien być taras mam usypaną górę ziemi. Szukam firmy ogrodniczej z Otwocka lub okolic, która zaprojektuje i wykona dla mnie taras. Bardzo zależy mi na doświadczonej firmie w budowaniu tarasów, chciałbym aby przy otwarci drzwi balkonowych taras był przedłużeniem salonu, żeby był miejscem do odpoczynku, ale i zarazem do biesiadowania z znajomymi i zabawy dla dzieci. Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę, która wykonana wizualizację projektu i doradzi z czego ma być wykonany?
Odpowiedz
Znam firmę z Otwocka godną polecenia https://ogrodyproan.pl/budowa-tarasow z bardzo dużym doświadczeniem, która może wykonać to profesjonalnie. Możesz na ich stronie obejrzeć galerię ze zdjęciami samych tarasów jakie wykonali. Z doświadczenia mogę polecić zatrudnienie profesjonalnej ekipy, która zrobi ci taras od projektu po wykonanie, bo budowa tarasu to naprawdę nie jest prosta sprawa. Wszystko wytłumaczą i doradzą.
Odpowiedz
Znam tą firmę rzeczywiście godna polecenia wykonywali mi taras. Ja również oglądałam ich galerię wykonanych tarasów na stronie internetowej i nie które mnie zachwyciły. Doradzili że drewno na tarasie to materiał piękny i ponad czasowym. Dobrze wykonany taras może odmienić wygląd domu i twojego ogrodu. Uważam że firma Ogrodyproan wykonała mi taras dokładnie tak, jak sobie z mężem wymarzyliśmy a ich pracę uważam za bezbłędną. Teraz ogród z tarasem wygląda wspaniale i wszyscy co nas odwiedzają się zachwycają precyzją wykonania i doboru materiałów. Polecam.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości